Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
ÅSA IDROTTSFÖRENING
Fotboll
Återstart 2020!
2020-01-09 21:40
Hej,

Nu hoppas jag alla har haft en bra jul och ett bra nyår, och därmed känner sig redo för en ny säsong med laget. Vi kör igång med träning nu på tisdag, på samma sätt som i höstas.
Alltså lite uppvärmning och övningar mellan 20-20.30 och sedan spel en timma efter det. Sedan kör vi på tisdagar fram tills vi kommer ut på gräset och då försöker vi få en tid på onsdagar som i fjol.

Ledarstaben kommer att få förstärkning i år, det är ingen mindre än Jörgen Väggen Silanen som kliver in som ledare med mig. Jörgen var med både som ledare och spelare i fjol också, men i år det tänkt han skall vara med som ledare hela säsongen.

I seriesammansättningen för kommande år kommer det att ske en del förändringar, så även om inte serierna sätts förrän i februari kommer serien sannolikt att vara betydligt mer avgränsad geografiskt. Min gissning är att vår serie max kommer att sträcka sig från Bua till Anneberg, så förhoppningsvis blir det inga resor in i Falkenbergs skogar.

Varken medlems- eller träningsavgifter för 2020 är satta ännu, men förra året var kostnaden för deltagande 850kr i medlemsavgift till föreningen (100kr för de som tränar något lag i föreningen) och 500kr i träningsavgift.

För er som vill vara med och spela under 2020 och inte har fått denna information i ett separat mejl, kontakta gärna mig så kan jag lägga in er i systemet så att ni får kallelser och utskick gällande laget.

Varmt välkomna på tisdag, och hör gärna av er om ni har några frågor eller funderingar.

/Jimmie
0734-393000
zorceus@hotmail.com
 
Tack till alla våra sponsorer