Välkommen till Åsa IF F06
På denna sidan kommer ni hitta de senaste nyheterna kring laget samt all information om träningar, matcher, fikaansvar och cuper. 
Jogg och teori på torsdag
2017-06-27 22:16
Med anledning av Åsa cupen så behöver planerna vila innan alla matcher och därför är vår träning på gräset inställd. Istället tar vi tillfället i akt att ta en liten lätt joggingtur tillsammans för att därefter ha ett teoripass på ca 45 min. Vi kommer gå igenom vad man behöver tänka på innan, under och efter matchspel/träningar, vad sömnen har för betydelse och hur man kan öva upp sin mentala styrka. Med anledning av teoripasset vill jag att även de skadade tjejerna kommer ner till träningen. Givetvis behöver de inte vara med på joggen. 

Vi samlas ombytta i jogginkläder vid parkeringen vid Åsa IP kl 18.45. Träningen slutar som vanlig kl 20.00. 

Hälsningar Ledarteamtet F06
Ingen träning ikväll och avslutning 4/7
2017-06-22 10:35
Idag är det sista dagen på Åsa IF sommarfotbollsläger och dagen innan midsommar. Med tanke på att flera av tjejerna i laget är med på fotbollslägret och att det bara är ngn enstaka som anmält att de ska komma på träningen (några har dessutom flaggat för att bara kanske pga. skador och trötthet) så har vi beslutat att ställa in och ladda för midsommarfirande och sen självklart tagga för match på söndag borta mot Värö United!

Tisdagen den 4 juli kommer vi träffas och avrunda vårsäsongen på ett gott sätt innan vi tar välförtjänt sommaruppehåll (5 juli – 7 augusti). Vi kör alltså första träningen igen efter sommaren tisdag 8 augusti (allt ligger uppdaterat i kalendern).

På föräldramötet, samt i tidigare utskick vädjade vi till er föräldrar att gå ihop i en föräldragrupp för att hjälpa oss ledare med saker som avslutningar, fika, lotter m.m. Saker som ger mervärde för tjejerna och hela laget. Vi lägger nu därför frågan till er – om ni vill prata ihop er några stycken frivilliga och ordna med något mysigt för tjejerna sista tillfället innan sommaruppehållet (tisdag 4/7).

Vi har tid på Åsa C, norra 17.30–19.00 men skulle vi hellre vilja förflytta oss till stranden vid fint väder eller Skytteviken eller ngt annat härligt ställe så är det bara roligt och positivt tycker vi ledare. Om ngn vill baka, grilla korv, hitta på ngn lek… Givetvis för både spelare, föräldrar och syskon som vill vara med - det är helt upp till er alla föräldrar till våra goa tjejer. Föreslår ni picknick där alla tar med sig själva vad de vill fika/äta blir det med toppen. Vi ledare är väldans tacksamma för alla initiativ som tas.

För frågor gällande om vi tex. har ngn fika kvar som vi eventuellt skulle kunna utnyttja - vänligen kontakta Christina Fjordskär. Vill ni ha hjälp med att göra ett utskick till hela laget med färdig info från er vänligen kontakta mig (Nina) så hjälper jag er med detta. Hör vi inget från ngn förälder kommer vi att köra träning på tisdag och rundar av vårsäsongen på Åsa C.

Vi önskar er alla en HÄRLIG midsommar med massa jordgubbar, glass och bus å sköj!

Hej från ledarteamet

Inställd träning Kristi himmelfärdsdag 25/5
2017-05-25 10:20
P.g.a. helgdag (kristi himmelfärds dag) och lite för många bortresta och uppbokade, ställer vi in dagens träning och laddar för fullt istället inför söndagens drabbning hemma ;) 

Glöm inte 50 skott.... ;)

Hej från ledarteamet
Bortamatchen mot Lerkil inställd (28/5)
2017-05-22 09:09
Pga ont om folk på självaste morsdag och dubbelmatch har vi tvingats ställa in Lerkilsmatchen nästa söndag 28/5 kl 18. Vi för en dialog med Lerkils IF om vi kan hitta ett annat datum för denna match och återkommer i frågan.

Hej från ledarteamet
En spelare till lördagsmatchen - Någon?
2017-05-12 20:43
Med tanke på lite skavanker mm så skulle vi vara väldigt glada om vi kunde få i alla fall 1 spelare till som även vill spela på lördagsmatchen. 

Någon som har en tjej där hemma som gärna spelar både lördag och söndag - hör av er till Sara 0730-800201 eller Henke 0702-603097.

Matchstart:lör 13 maj, 14:00
Plats:Rydets B-plan
Serie:Varbergsalliansen
Samling:13:15, Rydets IP (OBS! Ombytta)

 
Tack till alla våra sponsorer