SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅSA IDROTTSFÖRENING
Innebandy
IB P09-10

Cup i Åsa Idrottshall - Värdar
2018-01-22 21:42

Hej alla!


Nu närmar det sig att vi ska ha innebandycup här i Åsa! Det betyder att vi behöver hjälpas åt att göra detta till en minnesvärd dag för vårt lag och våra besökare. Vi i föräldragruppen har satt ihop ett arbetsschema med uppgifter samt pass. Vi kommer agera värdar, driva en liten kiosk i hallen med korv, bakat etc, sköta sekretariatet, städning och hjälpa ledarna med att ställa iordning/plocka isär.


Om ert barn inte ska vara med och spela och ni därför inte kan vara med och hjälpa till under dagen, vill vi gärna se att ni bakar, så byt med någon av de som fått BAKNING som arbetsuppgift. 


Gällande bakning, tänk på att inte använda NÖTTER, baka ca 30 bitar/bullar. Behöver ni lämna ert bakade dagen innan, kontakta mig (Sanna) på 0708-142439.


Schemat för arbetsuppgifter är länkat här, men finns också under DOKUMENT på Åsa IFs hemsida, under fliken IB P10. 


Innebandy Cup Asa Idrottshall 4 Feb 2018.pdf


Vi räknar med att vara klara ca kl 18.00, men de som har stängning bör vara flexibla med att stanna tills allt är klart och bortplockat.


Då det kan vara så att vi behöver mer hjälp under dagen, vill vi gärna att alla som är på plats är redo att rycka in om så skulle behövas.


Kallelse till cupen kommer inom kort.


Det kommer med all säkerhet bli en riktigt rolig dag för alla spelare, föräldrar och syskon!



Ha en fin kväll


Karin & Sanna (Föräldragruppen)



 
Partners och medlemserbjudanden