SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅSA IDROTTSFÖRENING
Fotboll

Välkomna!

Även 2021 och v. 30, arrangerar Åsa IF, Football Camp, för våra lite äldre ungdomar i föreningen. Campen är i år för tjejer och killar födda 2006-2008. Syftet förutom att erbjuda extra fotbollsträning till fotbollsintresserade är att dessa åldersgrupper lär känna varandra ännu mer inför kommande junior ålder(16 år) och att den övergången förhoppningsvis blir lättare och ännu roligare.

 

Vi startar kl. 10.00 och slutar senast 16:00 varje dag. Campen är på Åsa IP och instruktörer/ledare är bl.a. från klubbens seniorlag(dam/herr). Träningspassen är anpassade för dig som har fotbollen som din huvudsport och vill lägga extra tid på din sport. Vi kommer spela matchspel med alla åldrarna blandat, men uppdelat killar och tjejer. Det är fysiska dagar med mycket aktivitet, så det är viktigt att komma väl förberedd träningsmässigt och att fylla på energiförrådet varje dag. Även teoripass och föreläsning kommer att hållas. 

10st platser per åldersgrupp för resp. killar och tjejer är max vad vi får lov att erbjuda i år och minimum 20st per killar och tjejer behöver anmälas sig för att vi skall genomföra träningsveckan. Blir det färre anmälda i en åldersgrupp, kan möjligheten finnas att en annan åldersgrupp får vara fler.

Vi äter lunch tillsammans i omgångar, uppdelat tränings grupperna(tjejer/killar) i klubbhuset(om vi inte kan vara ute) samt har en kortare rast på eftermiddagen för frukt/mellanmål.  

Du anmäler dig med formuläret ovan senast 30 maj. Under Åsa IF football camp fyller ni i formuläret. Priset är 1500:- för hela veckan och det betalas in senast den 30/6. 

 

I priset ingår lunch + frukt/mellanmål varje dag samt ett deltagarpaket, som delas ut första dagen och det innehåller träningströja & vattenflaska.

 

Övrig info från Åsa IF:

2021 ansvarar P06 för Campen och markservicen(lunch och mellanmål) och ersättningen som utgår kommer avsättas till avslutningsresa 2021(se nedan). 

Föreningen har numera som mål att det sista året(15 års ålder)innan spelarna blir juniorer, så skall de få avsluta säsongen med att åka på en cup utomlands (gemensamt, tjejer/killar). Att arrangera Campen är ett sätt att öka på sina lagkassor och redan i år är det tänkt att PF06 skall åka till Portugal och spela Lisbon Football Youth cup. 

Blir även årets träningsvecka lyckad kommer P/F08 få chansen att arrangera veckan 2022 och P/F09 2023 osv.

 

Har du några frågor ring kansliet på 0707-97 36 41, det går också bra att maila kansli@asaif.com.

Välkomna till Åsa IP och en fin fotbollsvecka tillsammans.

 

Åsa IF

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Fotbollsektionen, 31/03 14:14 
Fotbollsektionen, 16/04 08:36 
Fotbollsektionen, 06/04 09:08 
Nyheter från föreningen
 
Tack till alla våra sponsorer