Kidsbrandstore
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
ÅSA IDROTTSFÖRENING
Fotboll
FB P08

Åsa IF P08

Specerier Åsacupen
2018-06-04 21:46
Dags att lämna in specerier till lotterivinster inför Åsacupen.
Alla barn ska lämna minst 2 specerier (kan vara kaffe, chips, choklad, olja etc). Dessa kan ni lämna till oss i föräldragruppen under träningen på Torsdag 7 juni

Finns det någon av er föräldrar som kan tänka sig ta en lite större roll detta år och ansvara för Matsal, parkering eller Omklädning under cupdagarna så behöver klubben er! Hör av er till en av oss i så fall.

Föräldragruppen
cafeschema
2018-06-04 13:33
Nu ligger ett uppdaterat cafeschema plus litet infobrev under dokument
Sverigelotter
2018-05-29 10:59

Nu är det dags för lottförsäljning. 

Sverigelotterna är ett initiativ av klubben som alla spelare i Åsa IF ska sälja. Detta för att hålla nere medlemsavgifter etc. Alla spelare får 16 lotter var. De kostar 25 kr styck, alltså totalt 400 kr. Tidigare år har vi gjort så att alla swishar 400 kr när de hämtar lotterna för att det ska bli betydligt mindre logistik för oss som sköter detta. Vi kommer göra likadant i år. För de som inte tycker att detta är en bra lösning så är ni välkomna att ta upp det med någon av oss i föräldragruppen så hittar vi en lösning.


Jag kommer lämna ut dessa på torsdagens träning från kl 19.45. Kan man inte komma dit så är det Tölö cupen på lördag som är alternativ för hämning av dessa. Självklart, passar inga av dess tillfällen så hör av er.


Ha en fin dag!


//Föräldragruppen

Sponsorer - Tält
2018-04-27 16:25
Hej alla!

Nu letar vi sponsorer! I år är fokus på tält, vi håller nog alla med om att vore toppen för killarna att ha sitt eget Åsa IF tält på matcher/cuper. Vi ser gärna att vi får in några stycken som kan tänka sig att sponsra laget. Med det får man då ett stort tryck på minst en av väggarna till tältet beroende på hur mycket man sponsrar och hur många vi får in.

Fantastisk möjlighet att sprida ett företags namn och profil, samtidigt som man gör något mycket uppskattat för våra killar och deras intresse :)

Om ni är intresserade eller jobbar för ett företag som vill sponsra, kontakta någon av oss i föräldragruppen (Jenny, Josefin eller Sanna).

Ha en fin helg!
//Föräldragruppen
Arbetstider - Försäsongscup i Åsa
2018-04-10 23:01
Uppdatering!

Nu ligger arbetstider i nedan länk. 

Bakat lämnas på morgonen - Alla måste baka ca 20 bitar, blir det över så kan man ta med sig det hem igen. Tänk på att undvika nötter
Vi kommer bekräfta vilken tid tält ska monteras inom kort. 
Alla måste vara beredda på att hjälpa till lite extra under dagen om det skulle behövas. En riktig laginsats alltså :)
Hej hej!

Nu är det snart dags för vår försäsongscup här i Åsa som vi ordnar. Det kommer bli en riktigt kul dag med massa spel. Vill här bara påminna om att vi under dagen kommer behöva hjälp av samtliga spelares familjer med kiosk, grill, städning, parkering, montering av tält etc. Dessutom kommer vi behöva bakat. Lista på uppgifter och tider kommer inom kort men boka dagen så att någon från er familj kan hjälpa till. 

Föräldragruppen
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotbollsektionen, 05/05 08:00 
Fotbollsektionen, 18/03 12:00 
Fotbollsektionen, 18/03 10:09 
Fotbollsektionen, 17/03 12:49 
Nyheter från föreningen
Hem, 08/01 15:49 
Hem, 11/08 15:16 
 
Tack till alla våra sponsorer