SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅSA IDROTTSFÖRENING
Fotboll

Uppdatering Fotboll Åsa IF
2020-04-06 09:08

Fotbollen i Åsa IF framöver följer HFF:s direktiv. Det innebär att inriktningar kan komma att ändras med kort framförhållning.

SvFF har den 3 april återigen uppdaterat sina riktlinjer<https://www.svenskfotboll.se/globalassets/bilderblock/2003/svensk-fotbolls-verksamhet-under-corona---beslut-riktlinjer-och-rad-2020-04-03.pdf>

HFF följer de riktlinjer som SvFF tar fram och har uppdaterat sin information kring främst träningsmatcher med följande text.

Den 3 april ändrades riktlinjerna från SvFF där man anser att särskilt lokala träningsmatcher är hanterbara.

HFF har ställt in samtliga inlagda träningsmatcher under april, dessa matcher är alltjämt inställda.

HFF öppnar istället upp för lagen att återkomma med "beställning av träningsmatch med domare" för matcher som kan spelas tidigast den 10 april. Beställningen skall vara HFF tillhanda senast 5 arbetsdagar innan match. 

Matcherna tillsätts med lokala domare i den mån det finns tillgängliga lokala domare. Särskilt lokala träningsmatcher likställs med matcher inom respektive kommun eller mellan lag kring kommungräns. 

Beroende på antalet inkomna "beställningar av träningsmatch med domare" reserverar vi oss för att ev. inte hinna med att hantera alla.

Genomförande av träningsmatcher sker fortfarande med beaktande av de riktlinjer som SvFF anger. Ta därför del av dessa riktlinjer.

HFF uppmanar alltjämt till en reserverad hållning till att genomföra träningsmatcher.

Med vänliga hälsningar

Peter Upphoff
Distriktschef
Hallands Fotbollförbund

Nyhetsarkiv
Domarersättning 20222020-04-16 08:36
 
Tack till alla våra sponsorer