SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅSA IDROTTSFÖRENING
1919

Bli medlem i Åsa Idrottsförening
BLI MEDLEM
Inställd Loppis 30 juli
2022-07-26 10:11

Åsa IF Loppis fd. Lions kommer vi tyvärr att ställa in den 30 juli på Åsa IP.

Vår lilla bordtennis sektion mäktade inte med att samla in tillräckligt med skänkta saker, för att se till att föra Lions arv vidare detta år.

Vi behåller allt till nästa år, då vi får mer tid att förbereda Loppisen, så den blir vad alla förväntar sig.

Vi syns 2023 istället.

//styrelsen Åsa IF Bordtennis

Visa att du stödjer Åsa IF. Köp Åsa IF kepsen!
2022-06-10 09:51

Precis just nu finns i mycket begränsad upplaga ett antal nya och fräscha ÅSA IF kepsar till salu till pris 250 kr/st.  Kepsarna finns att köpa på kansliet på Åsa IP samt vid våra A-lags matcher på Åsa IP (Swishbetalning).  Bär vår keps med stolthet! 

Bilbingo start den 9 maj
2022-04-29 13:12

Måndagen den 9 maj startar bilbingosäsongen för 2022.

Första utrop är kl 19 på Åsa IP, Hultavägen 8.

Du får ta med egen fika.

Välkommen

Vi söker nya eldsjälar!
2022-04-29 10:15

Åsa Cupen går i år 2022 av stapeln för 51:e gången. Det blir många mils springande på våra fotbollsplaner i hopp och förtvivlan att lyckas få in bollen i målet. Den glädjen vi alla får som jobbar under cupen är obeskrivlig. Det är kanske barnets första fotbollscup och dem har lyckats göra en bra dribbling a la Ronaldo eller kanske t.o.m gjort ett mål.

Den gemenskap som barnen får under cupen är viktig både för dem och även för föräldrarna. Hela Åsa lever upp under dessa dagar och cupen är viktig både för vårt samhälle och hela vårt föreningsarbete. För oss som sköter cupen blir det just under cupen långa arbetsdagar men vi somnar ändå på kvällen med ett leende och ömma fötter. Vi är ett härligt gäng som idag planerar Åsa cupen men söker även nya personer som vill hjälpa till. Nedan är en beskrivning av det som ingår i dem olika arbetsrollerna.

 

Ansvarig servering (detta gäller både grill & cafe´)

Inför Cupen göra all planering och inköp av material och mat (alla tidigare inköp finns dokumenterat som stöd för detta)

Beställa kylar, värmeskåp.

Säkerställa att allt material finns till själva försäljningstältet ex vaxdukar till borden, kakfat till kakor, blommor som dekoration för trivseln, grilltänger, förkläde, grillvantar.

Hämta varor på Åsa Supermarket under cupdagarna

Torsdag kväll vara på plats när vi bygger upp allt.

 

Ansvarig Grill /försäljning

Säkerställa att det alltid finns varm och kall mat påfyllt till försäljning.

För de lag som sover över, ta emot lagens lunchbeställning samt servera dem vid ankomst.

Leda och fördela ut arbetsuppgifter till de föräldrar och ungdomar som kommer och jobbar hos oss.

 

Ansvarig café

Tar emot och tar hand om de bakverk som lämnas in till försäljning.

Tar emot föräldrar och ungdomar som kommer till kaffet och informerar om arbetet.

Ansvarig grill

Inför cupen säkerställa att alla grillar är i funktionellt bruk.

Säkerställa att vi har grillkol så att det räcker och hämta mer vid behov.

På cup dagen ska grillarna tändas i god tid.

Leda och fördela arbetet till de föräldrar oms kommer och jobbar hos oss.

 

Ansvarig Sjukvård

Vi söker en sjukvårdsutbildad person som kan vara på plats under cupen och tillsammans med några andra också de sjukvårdsutbildade rycka in vid de tillfällen det behövs. Allt från skrapsår till allvarligare åkommor kan förekomma.

 

Är det dig eller någon du känner vi söker?

Mejla:

Kansli Åsa IF kansli@asaif.com

VISA ATT DU STÖDER ÅSA IF GENOM ATT BÄRA ÅSA IF KEPSEN
2022-04-27 11:03

Precis just nu finns i mycket begränsad upplaga ett antal nya och fräscha ÅSA IF kepsar till salu till pris 250 kr/st.  Kepsarna finns att köpa på kansliet på Åsa IP samt vid våra A-lags matcher på Åsa IP (Swishbetalning).  Bär vår keps med stolthet! 

Härlig seger!!
2022-04-23 17:57
 
Efter Premiär förlusten mot Frillesås FF som fullständigt körde över oss med hela 3-12. Hade vi i laget möte efter matchen där vi bestämde att knyta näven och bara köra för varandra och tror på våran idé. Jag som tränare har väldigt stort ansvar att ser till att tjejerna är väl förbereda inför varje match och jag led med dem i föra matchen.
Men idag åkte vi ner till Hyltebruk, trots många sjukdomar så lyckades vi att får ihop ett lag och körde ner för att hämta hem året första 3poängare.
Vi ägde matchen från min 1 till 94 minuten. Vi hade säkert bollinnehav på 70% av tiden. Vi spelade precis som vi vill spela, trycka ner våran motståndare och vinna bollen högt upp och även etablera spel på deras planhalva. Vi vinner matchen med 2-0 och det hade kunnat att blir större siffror än så.
Det vi håller på med i Åsa dam är en process som kommer att ta tid och vi kommer att blir bättre och bättre för varje match som går. Vi vill tacka alla som åkte med ner och heja på oss
//Raissa Lulendo
BLI MEDLEM
Facebook
Facebook
Nyheter från våra grupper
FB Herr, 05/08 21:23 
Bordtennis, 31/07 12:12 
FB P11, 29/07 08:14 
FB Herr, 20/07 07:30 
FB Herr, 04/07 12:19 
FB Herr, 23/06 08:15 
 
Tack till alla våra sponsorer