SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅSA IDROTTSFÖRENING
Fotboll
FB HERR

Välkommen!

Åsa IF:s herrlag spelade 2021 i division 4 Halland, men efter en väl genomförd säsong kommer vi 2022 spela i div 3. Ett lag som är tacksamma över våra sponsorer och supportrar. Vi har som målsättning att spela en attraktiv fotboll och vara ett topplag i serien. Vi välkomnar alla som vill stötta oss och följa våra matcher. Alla våra hemmamatcher ska bli en fotbollsfest och det fixar vi tillsammans.

#tillsammansärvistarka #åsaifivårahjärtan
 
 
Nyförvärv 3
2022-11-30 19:39
Zakaria Rhya 22 år från Angered MBIK
Vi kan nu släppa nyheten att Zache valt att skriva på för Åsa IF inför nästa år. I Zache får vi en passningssäker och löpstark innermittfältare som kommer bidra till vårt offensiva spel. Han kommer närmast från Angered MBIK men moderklubben är Angered FC.
Vi hälsar Zache varmt välkommen till vårt goa gäng!
Nyförvärv!!
2022-11-30 09:44
Jakob Sellhed 24 år senaste klubb Västra Frölunda IF
Det är otroligt roligt att kunna presentera att Jakob valt att representera Åsa IF 2023. Jakob är en löpstark och snabb spelare med en grym vänsterfot som senast kommer från spel med Frölunda i division 2. Sin fotbollsfostran har han dock fått i IFK Göteborg som han representerade fram till han var 18 år. I Jakob får vi också en ambitiös kille som hela tiden vill bli bättre och är otroligt seriös i sin inställning till fotbollen!
Nyförvärv: Filip Andersson
2022-10-26 14:18
 
Det känns väldigt kul att presentera Filip som vårat första nyförvärv. Filip är fostrad i Lerkil men har även representerat Onsala. Filip är en snabb, teknisk och målfarlig spelare som vi är säkra på kommer bidra med både mål och assist för oss 2023.
Ledarstaben 2023
2022-10-26 14:09
Vi är glada att kunna presentera att ledarstaben blir densamma som under året som gått
Pk Huvudtränare
Dehlryd ass tränare
Markus ass tränare
Yngve målvaktstränare
Maleq lagledare och materialare
De önskemål Åsa hade på ledarstaben när dessa anställdes var
1. Ta oss tillbaka till DIV3
2. Etablera oss i DIV 3.
3. Ha en tydlig spelidé och sträva efter att vara ett spelförande lag.
Dessa tre saker har nu uppnåtts och nu är det nya mål som gäller. Fortsätta utveckla spelidé och spelare samt ta nya steg som lag.
Tack, tack ,tack......
2022-10-08 12:12
Så här i slutet av veckan och med den fantastiska säsongen bakom oss vill vi passa på att tacka alla som varit inblandade i våra framgångar detta spännande, intensiva och härliga fotbollsår!
Att vi lyckades nå vårt mål, att stanna kvar i Division 3, beror på så många olika faktorer och det är många eldsjälar och bolag som betytt oerhört mycket för vårt lag i år.
De som självfallet förtjänar ett stort och innerligt tack är ju våra duktiga tränare som lyckats coacha laget till att bryta ny mark och nå det uppsatta målet att stanna kvar i Division 3. Ni är oslagbara!
Men det stannar inte där, för utan våra fantastiskt generösa sponsorer hade det aldrig funnits möjlighet att genomföra årets matcher, aktiviteter, träningsläger eller att ha den snygga proffsiga profileringen vi haft på våra kläder och ställ. Så ett stort TACK till alla er som sponsrar laget!
Men vi vill också lyfta vår trogna hjälpsamma underbara Maliq som skött om vår fina plan och som dessutom underhåller allt vårt material och våra matchställ. Du är en sann matchhjälte som ALLTID bryr dig om ALLA & som betyder otroligt mycket för spelarna i vårt lag!
Men det finns också en del andra arbetsmyror som gjort en enormt stor och hjärtlig insats med allt från lagets kommunikation och marknadsföring till kiosk-, entré- och lotteriförsäljning, speaker, fotograf, styrelsen, kansliet, alla underbara trogna supportrar och många, många fler! Vi är så otroligt glada för er hjälp!
Nu börjar vår ”silly season” där vi laddar om för nästa års utmaningar och möjligheter och vi hoppas att ni alla hänger med oss på 2023 års fotbollsäventyr!
Tusen tack för i år önskar Åsa IF Herr!
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotbollsektionen, 12/10 14:22 
Fotbollsektionen, 30/09 13:50 
Fotbollsektionen, 31/03 14:14 
Fotbollsektionen, 16/04 08:36 
Fotbollsektionen, 06/04 09:08 
Nyheter från föreningen
 
Tack till alla våra sponsorer